Visitors Centre


The construction of the new Visitors’ Centre is currently undergoing, the opening estimated in November 2006. The building will include: displays (3D model of the massif, replicas of a cave and a sheepfold, various theme displays, dioramas, etc.), a tourist information point, a conference room and a classroom, the administration’s offices and rooms for rent. This way, the tourists visiting the area will have the opportunity to find information regarding the projects implemented by the park’s administration, the Nature 200 network, the local communities and nature, the relaxing and visiting facilities inside the park, etc. The Visitors’ Centre is located on the road leading to the Plaiul Foii Chalet, 1 km away from Zarnesti.

Stadiul actual al constructiei
Proiect final

The product was added to cart!