Administrare


Administratia Parcului National Piatra Craiului este subunitate cu personalitate juridica a Regiei Nationale a Padurilor Romsilva. La nivel central activitatea administratiei este coordonata de catre Serviciul de Arii Protejate din cadrul RNP Romsilva, serviciu ce are in coordonare inca 23 de parcuri nationale si naturale din Romania.

In activitatile sale administratia parcului este supervizata de catre Consiliul Stiintific din a carui componenta fac parte cercetatori si reprezentanti ai Academiei Romane-Comisia Pentru Ocrotirea Monumentelor Naturii, Ministerului Agriculturii Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor prin Agentiile de Protectie a Mediului, Regiei Nationale a Padurilor Romsilva.

Consiliul Stiintific se intruneste semestrial in sedinte ordinare, sau in sedinte extraordinare, ori de cate ori este nevoie.

Factorii implicati, respectiv institutiile, agentiile, organizatiile, persoanele fizice a caror activitate se desfasoara pe raza parcului sau a caror activitate este influentata in mod direct de activitatea administratiei parcului sunt reprezentati in Consiliul Consultativ al Parcului National Piatra Craiului. Consiliul Consultativ se intruneste semestrial si are ca scop reprezentarea intereselor organismelor mai sus amintite in cadrul elaborarii Planului de Management precum si sprijinirea administratiei parcului in actiunile pe care le intreprinde.

Componenta actuala a Consiliului Stiintific al Parcului National Piatra Craiului

Administrare

Produsul a fost adaugat in cos!!!